چالش های مدیران فروش و راه حل های نرم افزار CRM

ساخت وبلاگ

چالش های مدیران فروش متعدد و گوناگون هستند. طبیعتاً رهبری یک تیم فروش و پیش بردن آن به سوی موفقیت کار آسانی نیست. موفقیت همراه با تلاش و پشتکار زیاد است، اما گاهی ابزار هایی به کمک تکنولوژی ایجاد می شوند که تلاش را منظم تر کرده و بهره وری آن را بالا می برند. یکی از این ابزارها نرم افزار CRM است که در گذشته مقالاتی تحت عناوین: مزایای نرم افزار CRM برای کارمندان فروش ، سه روش نرم افزار CRM برای افزایش کارایی فروش و دیگر عناوین در بخش مقالات نرم افزار CRM منتشر کردیم.

برخی از این چالش ها تنها با مهارت های مدیریتی و سبک رهبری مدیر فروش قابل حل هستند. اما برخی را می توان با استفاده ی صحیح از تکنولوژی و ابزارهای موجود به راحتی حل کرد. در این مقاله ۳ مورد از چالش های مدیران فروش که نرم افزار CRM پارس ویتایگر آنها را حل می کند بیان می شوند.

اولین چالش مدیران فروش

فعالیت های غیر مرتبط با فروش، زمان مفید کارکنان فروش مرا تلف می کنند

 

طبق تحقیقات مربوط به کارایی فروش، تنها حدود ۳۳% از زمان کارکنان فروش صرف خود فعالیت های فروش می شود. باقی مانده ی این زمان صرف کارهای جانبی و "غیرواقعی" فروش، مانند چک کردن ایمیل ها، حضور در جلسات، ورود و دسته بندی اطلاعات، و سایر کارهای اداری می شود.

 

بنابراین، یکی از مهم ترین چالش های مدیران فروش این است که کار مفید و فروش-محور کارکنان خود را افزایش دهند.

 

راه حل نرم افزار CRM پارس ویتایگر:

گرچه این فعالیت ها در فروش مستقیم کمکی نمی کنند، اما جزئی جدایی ناپذیر از فرایند فروشند. اتوماسیون نرم افزار CRM پارس ویتایگر به کارکنان فروش کمک می کند تا حداقل روزی یک ساعت از زمان خود را در این کارها صرفه جویی کنند:

۲۰ دقیقه در کار کردن با ایمیل صرفه جویی کنید: یک کارمند فروش به طور متوسط ۱۵ ساعت در هفته را به خواندن و پاسخ دادن به ایمیل ها اختصاص می دهد. اما تنها تعداد محدودی از ایمیل های بی شماری که هر روز به صندوق پستی افزوده می شوند، نیاز به پاسخگویی سریع دارند.

مدیریت ایمیل های فروش پارس ویتایگر به کارکنان فروش اجازه می دهد وقت خود را تنها صرف ایمیل هایی کنند که مهم هستند. اگر ایمیلی از فرد جدیدی برای شما ارسال شود، به صورت خودکار رکورد فرصت یا مخاطب جدیدی در CRM ساخته می شود.

از آن جایی که هر ایمیلی به رکورد تماس مخاطب متصل است، کارکنان می توانند پیش از نوشتن پاسخ ایمیل مکاتبات پیشین را بررسی کرده و پاسخ تاثیرگذارتری بنویسند. به علاوه، می توانند از قالب های ایمیل پارس ویتایگر استفاده کرده و وقت خود را صرف تایپ کردن یک پیام نکنند. پس از پاسخگویی به یک ایمیل می توان ان را به عنوان "انجام شده" عللامت گذاری کرد تا تمرکز همچنان بر کارهای انجام نشده باشد.

  ۱۰ دقیقه در تماس های فروش صرفه جویی کنید: پیش از تماس با سرنخ ها، کارکنان فروش باید چند دقیقه صرف ایجاد مخاطب و فرصت جدید کنند و هنگامی که تماس ورودی دارند، باید در CRM جستجو کرده و اطلاعات مخاطبی که با آنها تماس گرفته را بیابند. در صورتی که تماس ورودی از سمت شخصی جدید باشد، باید وی را به لیست سرنخ ها یا مخاطبان بیفزایند. پس از هر تماس نیز خلاصه ی تماس باید در سیستم وارد شود.

ماژول تماس تلفنی پارس ویتایگر از هدر رفتن زمانی که برای جستجو یا افزودن سرنخ هایی که تماس می گیرند صرف می شود، پیشگیری می کند! کارکنان فروش می توانند تنها با یک کلیک با سرنخ یا مخاطب موردنظر تماس تلفنی برقرار کرده، و حین تماس مخاطب، فرصت، و وظیفه ایجاد کنند.

در مورد تماس های ورودی، پارس ویتایگر اطلاعات شخص تماس گیرنده (پروفایل تماس گیرنده) را بر صفحه نمایش می دهد. یکی دیگر از چالش های مدیران فروش این است که گاهی مشتریان بالقوه به علت عدم حضور کارمند فروشی که پیش تر با وی صحبت کرده اند و لزوم توضیح دوباره ی نیازمندی هایشان، دچار نارضایتی می شوند.

با این ماژول پارس ویتایگر به محض برقراری تماس اطلاعات موجود در پروفایل شخص تماس گیرنده، با یک کلیک قابل دسترسی خواهند بود. علاوه بر این، تمامی تماس هایی که از طریق پارس ویتایگر برقرار می شوند در پروفایل مخاطب یا سرنخ مربوطه ذخیره شده و به آن لینک می شوند.

۲۰ دقیقه در جستجوی داده های فروش صرفه جویی کنید: طبق یک مطالعه ی جدید، ۶۸٪ از سازمان ها حداقل پنج مخزن محتوا برای ذخیره ی اطلاعات دارند که به کارکنان فروش کمک می کند معاملات را به سرانجام برسانند.اطلاعات مشتریان و معاملات در درایوهای مشترک، سرورهای فایل، ایمیل ها، صفحات اکسل، مقالات، رایانه های شخصی و حتی حافظه ی کارکنان پراکنده هستند.

 


برچسب‌ها: چالش های مدیران فروش, امین نوبخت, مدیریت تهران جنوب, نرم افزار CRM

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و چهارم آبان ۱۳۹۶ساعت 0:13&nbsp توسط مدیران پایدار  | 

مدل ذهني بيل گيتس...
ما را در سایت مدل ذهني بيل گيتس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : managementpaydar بازدید : 293 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 2:56